Colors recrutează noi voluntari

Dacă ai câteva ore libere pe săptămână și ai vrea să le petreci într-un mod util, atât pentru tine cât și pentru alții, dacă îți plac activitățile în aer liber și vrei să fii sănătos, activ și implicat, a sosit momentul să te alături echipei de voluntari Colors. Asociația Colors oferă următoarele oportunități de voluntariat:

În Brașov:

– voluntari suport în cadrul proiectului „Colorează-ți comunitatea”, finanțat de către CEE Trust, care are ca scop identificarea lucrurilor pozitive și a culorilor din comunitate. Căutăm persoane cu un bun spirit de orientare și organizare, cunoscătoare a orașului Brașov; activitățile de voluntariat vor avea loc după-amiaza și în week-end.

– voluntari animatori în cadrul proiectului „Jocurile lui Hippo”, ce are ca scop implicarea copiilor și adolescenților în activități nonformale outdoor. Căutăm persoane peste 16 ani, creative, pline de energie, cărora le plac jocurile, teatrul și sportul; activitățile vor avea loc în week-end.

În Sibiu:

– voluntari suport în cadrul proiectului „Colorează-ți comunitatea”, finanțat de către CEE Trust, care are ca scop identificarea lucrurilor pozitive și a culorilor din comunitate. Căutăm persoane cu un bun spirit de orientare și organizare, cunoscătoare a orașului Sibiu; activitățile de voluntariat vor avea loc după-amiaza și în week-end.

– voluntari instructori în cadrul proiectului „Zona de mișcare”, ce vizează mobilizarea vârstnicilor în activități de gimnastică de întreținere, dans și drumeții. Căutăm persoane peste 18 ani, pasionate de mișcare și drumeții, cu o bună condiție fizică; activitățile vor avea loc dimineața și în week-end.

Te așteptăm să descarci formularul de aplicare de aici și să ni-l trimiți pe as_colors@yahoo.com până la 30 aprilie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s